Koitos -sarja

KÄSIKIRJOITUS, OHJAUS — 2019
Asiakas: Splay One

Toimin Koitos sarjan käsikirjoittajana ja ohjaajana. Kaikki jaksot katsottavissa täällä!

Sarjassa neljä suomalaista tubettajaa Roni Back, Julia Ahonen, Roponen ja Pernilla Böckerman kisailevat erilaisissa partiohenkisissä tehtävissä kahtena joukkueena. Koitoksessa ollaan muun muassa merellä, metsässä ja kaupunkiympäristössä, sekä kolmella partion piirileirillä Kajahuksella, Ryskeellä ja Ilveksellä. Kuvaukset vaihtelevat myös sijainneiltaan aina pääkaupunkiseudulta Lappiin.

Tehtävissä tubettajien apuna toimivat partiolaiset eri lippukunnista. Lisäksi tubettajien suoritusta arvioivat jokaisessa jaksossa uudet partiotuomarit, joilla on itsellään kokemusta tehtäviin liittyvistä asioista. Mukana ovat myös sarjan kommentaattorit Jesse Braun ja Ville “Vinkare” Kankare, jotka kannustavat tubettajia parhaansa mukaan.

Tutustu projektiin tarkemmin tästä. Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Lisää töitä👇

Vinkare – Youtube-kanava Kajo -tapahtuman valo- ja videokuvaus Jaakko Parkkalin lätkähaasteet Visio -sarja Vanha minä -musiikkivideo Jesse Braun – Youtube-kanava Podcast tuotannot Alma: Have U Seen Her? Helsinki Day Cyber Concert Ex on the Beach Suomi Afterski -sarja YleX Nosteessa -sarja