Podcast tuotannot

KUVAUS – LEIKKAUS – OHJAUS

Olen kuvannut, leikannut ja ohjannut monia podcasteja. Alla niistä muutama esimerkki Youtuben puolelta kuvan kera. Sarjat on myös julkaistu äänipalveluissa.

Ensimmäinen esimerkki Eeddspeaksin ”Lolapua”, voitti vuoden parhaan podcast palkinnon vuonna 2020 Creator Awards -palkintogaalassa.

Lolapua on podcast jossa kaksi Youtubesta tuttua kaverusta ratkovat kiperiä ja vähän vähemmän kiperiä tilanteita joihin heidän seuraajansa kaipailevat apua. Ja kyllä, kopioimme Auta Anttia, kaikkia rakkaustohtoreita Youtubessa sekä Kysy Ekiltä palstaa Suosikista. 

AIHE -podcastissa puhutaan viikottain vaihtuvista aiheista toimiston porukalla! Mitä siihen muuta sanoisi. Mukana höpisemässä on vaihtelevasti Jesse Braun, Ville Kankare, Eetu Pesonen, Matte, Mikael Lilleberg ja Matias Auramo. Kuvan kanssa meitä voi katsella Youtubesta kanavalta KONTS -Toimisto. Nauhoitamme jaksot livenä Youtubessa, eli jos haluat mukaan jakson tekemiseen niin pistä meidän kanavat tilaukseen!

Mitä sinä tekisit miljoonasta? Ohjelman idea on yksinkertainen, jokainen tuo vuorollaan pöytään yhden skenaarion jossa on tarjolla miljoona euroa, mutta pitää muistaa että mikään ei tule koskaan ilmaiseksi. Jesse Braun, Niko Rönkkö ja Olli Matikainen pohtivat vieraiden kanssa ottaisivatko rahat tietyillä ehdoilla vai ei. Voit kuunnella ohjelmaa Spotifysta, sekä Applen ja Googlen podcast palveluista. Jos haluat myös katsella niin ohjelman löytää Youtubesta kuvan kera!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Lisää töitä👇

Aftermovie tuotannot Koitos -sarja Ex on the Beach Suomi Afterski -sarja The great pizza slice race -sarja JVG Virtuaalinen vappukonsertti 2020 Miska Haakana – Youtube-kanava Podcast tuotannot SweetSpot -sarja Yritysvideot Visio -sarja